stranice

Thursday, April 7, 2011

IV Mali sajam lepih rukotvorina Harmony @ Blow up bar

harmony

Blow up bar, Despota Stefana 36a, 11000 Beograd

Četvrti Mali sajam lepih rukotvorina Harmony, održaće se u petak 08. i subotu 09. aprila u BLOW UP BARU, Despota Stefana 36a, u trajanju od 14 do 20h. Zbog velike posećenosti prethodnog sajma broj mesta po danu je ograničen.
Harmony je projekat promocije unikatnih rukotvorina koji pored svog prodajnog karaktera ima za cilj približavanje umetnika i njihovog rada sa posetiocima u neformalnoj atmosferi.
BLOW UP BAR možete postiti sva...koga dana od 18h i steći utisak o prostoru i atmosferi koja vas očekuje.
Svi učesnici Harmony sajma dobice na poklon vaučer u iznosu od 500 din. za kupovinu u Hobbit system prodavnici. Hobbit system je mesto gde možete naći veliki izbor repromaterijala i alata za izradu nakita, uključujući i Swarovski komponente (perle, bisere, privezke, strass) .
Učešćem na četvrtom Harmoniju dobijate i mogućnost učestvovanja u projektu Harmony One on One. Harmony One on One pruža priliku učesnicima Malog sajma lepih rukotvorina da svoje radove predstave u galerijskom prostoru Mikro Art kulturnog centra. Stručni žiri će posle održavanja četvrtog aprilskog Harmony sajma doneti odluku o izlagačima koji će dobiti mogućnost da se predstave sledećeg meseca samostalnom izložbom. Sve to, naravno, besplatno i za posetioce i za izlagače.
Više o projektu Harmony One on One saznaćete na četvrtom Malom sajmu lepih rukotvorina Harmony.

Naravno da cu biti tamo.

No comments:

Post a Comment